info@missieverkocht.nl

Missie Verkocht

Over

Welkom op mijn website, mijn naam is Femme Bos-Jansen
Hieronder vertel ik kort iets over mijzelf en mijn passie voor interieur en styling.


De liefde voor interieur is begonnen toen ik jaren geleden werkzaam was in een showroom voor interieur & design. Deze showroom zat in de Pastoe fabriek, waardoor ik zelfs kon zien hoe al dat moois gemaakt werd.

De desillusie was erg groot toen ik een stulpje voor mezelf kreeg en deze mooie designspullen uiteraard niet kon veroorloven. Ik struinde heel Nederland af om de mooiste designs voor een fijn prijsje in te slaan, van Vitra stoelen tot een Pastoe kast.
En ook dat droomhuis vinden was nog een beste klus. Gelukkig kwam ik erachter dat ik Funda een geweldige website vind om in alle huiskamers te koekeloeren. Het was dus geen straf om alle huizen van top tot teen te bekijken. Zelfs na mijn verhuizing bekijk ik bijna dagelijks nog huizen op Funda. Mijn vingers beginnen dan bijna te kriebelen als ik huizen zie die wel wat styling kunnen gebruiken.

Ook nu werk ik nog steeds met veel plezier in de woonbranche. Momenteel werk ik als woonspecialist bij de grootste online woonwinkel van Nederland en volg ik de interieurtrends op de voet.
Hoe ik er dan toch bij kom om verkoopstylist te worden? Mijn zusje ging samenwonen en zette haar appartement in Utrecht te koop. Een potentiĆ«le verkoopmakelaar gaf aan dat het appartement “onverkoopbaar” was en ze bij voorbaat al met tienduizend euro moest zakken in prijs. Dus ik besloot haar een handje te helpen.missie verkocht verkoopstyling femme bos
Zij heeft uiteraard een nieuwe makelaar gezocht en ik heb haar appartement gestyled. Haar appartement was binnen 2 weken verkocht. Ik vond het stylen zo leuk en doordat haar appartement veel sneller was verkocht dan wij hadden verwacht, kwam ik op het idee om hier verder mee te gaan. Missie Verkocht Verkoopstyling was geboren!

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op!
Groet, Femme